Referenties

Schrijf een nieuwe referentie

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
5 berichten.
Kirsten Foppen Kirsten Foppen uit Zoetermeer schreef op 16 juli 2020 om 13:02:
Op IKC De Piramide(basisonderwijs) te Zoetermeer heeft Alice al 4 jaar achter elkaar de onderwijsarrangementen voor de leerlingen verzorgd. De school en de leerlingen zijn heel tevreden met Alice. De kinderen gaan met veel plezier naar haar toe. Ze is vriendelijk, geïnteresseerd, geeft de leerlingen zelfvertrouwen en legt met geduld de leerstof die ze moeilijk vinden uit. De resultaten van de leerlingen gaan vooruit door haar hulp. IKC De Piramide is blij dat Alice al jaren ondersteuning geeft. Een goede RT-er.
Tamara Tamara uit Hoek van Holland schreef op 18 juni 2020 om 06:03:
Onze dochter had een flinke achterstand bij het rekenen. Via school is Alice ingeschakeld om haar te begeleiden. En wat een verschil in 20 weken, 2 x per week les. Alice heeft ontzettend veel geduld en heeft onze dochter heel veel zelfvertrouwen meegegeven wat rekenen betreft. Ze heeft een ontzettende inhaalslag gemaakt en ook vooral plezier in rekenen gekregen. Absoluut aan te raden bij leerachterstanden.
Marleen Marleen uit Delft schreef op 10 juni 2020 om 07:11:
Alice begeleidt sinds twee jaar onze zoon in groep 4/5. Vanaf het eerste begin voelde hij zich bij haar op zijn gemak en mag hij zichzelf zijn. Met structuur en geduld zijn de leerachterstanden ingehaald, en is hij (meestal) gemotiveerd om te leren. Alice is een rots in de branding.
Janneke Noordam Janneke Noordam schreef op 9 juni 2020 om 14:53:
In de afgelopen jaren heeft Alice bij ons op Het Galjoen kinderen begeleid op diverse gebieden. Het is fijn om te zien dat leerlingen graag naar haar toe gaan. Ze begrijpt ze en laat ze zien dat ze vooruit gaan. We zijn heel blij met haar ondersteuning!
Siska Siska uit Den haag schreef op 5 juni 2018 om 08:06:
Onze zoon van 10 heeft hulp gehad van Alice bij rekenen en taal. Hij heeft dyslexie en had behoefte aan meer individuele aandacht. Alice kwam bij ons thuis en heeft na 8 weken ervoor gezorgd dat onze zoon weer bij was met de leerstof, meer zelfvertrouwen had en zijn leerprestaties enorm vooruit zijn gegaan. Het is een echte aanrader om te doen als uw kind behoefte heeft aan extra ondersteuning.